Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Díjnyertes borok, minőségi ételek, színvonalas fellépők a csornai fröccsnapokon

Melyik az a csornai rendezvény, melyen 2022-ben sokan voltak, rá egy év múlva nagyon sokan voltak, idén pedig még annál is többen ellátogattak a Szent István téri parkba? Major András a Rábaközi Médiacentrumnak adott nyilatkozatában megadta a kérdésre a választ.

Csorna Város Önkormányzata harmadik alkalommal rendezte meg a Csornai Fröccsnapokat a Szent István téri parkban. – Amikor az ötlet megvalósult, az volt az elsődleges célunk, hogy a Csornai Városnapokon kívül is legyen egy olyan kisebb kaliberű, de igényes rendezvény a település központjában, ahol a csornai polgárok találkozhatnak és beszélgethetnek egymással – mondta Major András. Az alpolgármester hozzátette: Már az első alkalommal hagyományteremtő szándékkal tartották meg a rendezvényt. A szervezők nagyon örülnek annak, hogy megvalósult az elképzelés, hiszen nagyon népszerű programról beszélhetünk. Már az első alkalommal is nagy volt az érdeklődés, a következő évben pedig még többen kilátogattak a városközpontba. A szervezők arra mindenképpen számítottak, hogy idén is sikeres lesz a rendezvény, de még az ő elképzeléseiket is felülmúlta a július 5-én pénteken és 6-án szombaton tapasztalt óriási érdeklődés. Major András szerint minden feltétel adott volt egy jó szabadtéri program megrendezésére: ismert borászatok finom borait kínálták, miközben színvonalas zenészek és énekesek szórakoztatták a közönséget. Ráadásul idén a fröccsnapi rendezvénnyel párhuzamosan a „Szurkolói zónában” is sokan tartózkodtak a városháza előtti téren.
Nagyon örülünk a nagy számú érdeklődőknek, annak, hogy jól érezték magukat az emberek és jövőre is várunk mindenkit a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő fröccsnapokra – fogalmazott az alpolgármester, majd rögtön hozzátette: A fröccsnapokon kívül a Csornai Városnapok is nagyon népszerűek nemcsak helyiek körében, hanem az egész Rábaközben, főleg úgy, hogy kétnapos és ingyenes rendezvényről beszélünk. – Évről évre színvonalas fellépőket tudunk Csornára csábítani. Ha csak az elejét nézzük, 2015-ben kezdtünk, amikor itt járt Demjén Ferenc és első alkalommal a Kowalsky. Nem szeretnék mindenkit felsorolni, de azóta fellépett a Fenyő Miki és a Tankcsapda, Majka, a Bagossy Brothers Company, idén pedig jön Ákos és az R-GO. Nagyon jó két nap elé nézünk és mindenkit szeretettel várunk a Csornai Városnapokra.

Beküldés dátuma: 2024. 07. 12.

Kapcsolódó hírek

  • Stabil működés és ambiciózus jövő Csornán

    – Olyan költségvetés került az asztalra, amely biztosítja a település működését és garantálja a fejlődést – állapította meg Csorna város idei büdzséjéről Major András.

További hírek